Unika chokladbröllopsfavoriter

Lägg till en unik touch till din stora dag med våra fascinerande chokladmärkligheter.

Välj bland klassiska bröllopsföremål som eleganta blommor och hjärtan, eller från vårt enorma utbud av över 230 eklektiska föremål där du kan välja något helt personligt för dig som ger en extraordinär känsla till din bröllopsdag.

Möjligheterna är oändliga och våra fantastiska chokladprodukter, bra kundservice och volymrabatter på större ordrar är här för att hjälpa dig!

Personliga namnlappar eller lådor

Våra varor kan komma i presentförpackningar, individuellt förpackade i genomskinliga, självstående påsar eller helt enkelt bulkförpackade så att du kan lägga till din egen förpackning.

Vi kan trycka snygga personliga namnskyltar åt dig för var och en av dina gäster. Skicka bara en lista med namn till oss så sköter vi resten.

Om du har egna etiketter eller klistermärken kan vi applicera dem åt dig eller skicka artiklarna utan någon märkning så att du kan applicera dina egna namnetiketter.

Alla våra presentförpackningar kan anpassas med ett tryckt fodral med vilken design och budskap som helst.

Skräddarsydd förpackning som passar ditt färgschema

Vi kan ordna alla typer av förpackningar för att säkerställa att våra produkter passar perfekt till färgschemat för din stora dag.

Även färgen på pappersfyllningen av livsmedelskvalitet kan anpassas.

Udda och eklektiska föremål för en personlig touch

Oavsett om det är muttrar och bultar, bitar av ost eller till och med löständer (!), har vi ett brett utbud av otroligt detaljerade chokladkonstigheter för att säkerställa att det finns något som passar alla intressen.

Det finns inget minsta beställningsbelopp, och du kan blanda och matcha valfritt antal varor.

Hör av dig via snabbformuläret längst ner på sidan för pris eller lite mer information.

Prisbelönt choklad som ett passande minne från den speciella dagen.

Kontakta oss via formuläret nedan för priser och några hjälpsamma råd.

Vi kan skicka till var som helst i världen och kan arbeta med små eller stora beställningar.

Specialartiklar perfekta för brudgummen, brudtärnor och speciella gäster.

Säg tack med stil med en speciell chokladkreation som exempelvis en fullstor Rolex eller vintagekamera.

Vi har till och med en chokladtekanna i full storlek om du vill ge en humoristisk present.

Ingen vanlig choklad:

Den berömda Trinitario kakaobönan.

Det är detta som verkligen skiljer oss åt. Vi använder en ganska speciell kakaoböna som kallas ‘Trinitario’, från Venezuela; en extremt eftertraktad sort som används i mindre än 10 % av den globala chokladproduktionen på grund av den expertis som behövs för att odla dem.

De är världsberömda för sin fina smak och används endast av premiumproducenter. Googla på “Trinitario Cocoa Beans” och du kommer att se att det verkligen är ‘the real deal’.

Fina ingredienser = fin smak.

Våra kakaobönor är noggrant framtagna och utvalda för sin lyxiga, mjuka smak, vilket gör våra chokladbitar verkligt speciella både att titta på och att smaka.

Vår mörka choklad är naturligt sammetslen, mjuk och krämig och innehåller mindre socker än en hel del av den choklad du kan hitta i snabbköpet.

Hög kakaohalt. Ingen kompromiss.

Vi använder 64 % kakao i vår krämiga choklad, vilket ger den den perfekta balansen mellan sötma och rik njutning; den är mjuk och fyllig utan kvardröjande bitterhet.

Vår mjölkchoklad har en hög kakaohalt, 37% och vår vita innehåller minst 30% kakao. Resultatet återfinns i smaken, fin choklad som är söt utan
att vara sliskig.

Behöver du en snabb offert eller mer information?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig via e-post. Oroa dig inte om du inte har slutliga siffror eller om du inte vet exakt vilka föremål du behöver. Det finns inga förpliktelser och vi hjälper gärna till!