Leveransinformation

Vi levererar i Sverige, Danmark och Norge med hjälp av Postnord.

Frakt inom Sverige:

Vi använder oss av Postnords tjänst ‘Skicka Direkt’ som är en frakttjänst som låter oss skicka spårbara försändelser, vilket innebär att du kan följa din försändelse från det att den lämnar oss tills den når dig eller ditt ombud.

När det gäller fraktkostnader så har vi en prissättning som baseras på ordervärdet. En fraktkostnad på 79 kronor för försändelser med ett ordervärde upp till 599 kronor. För ordrar med ett ordervärde över 599 kronor är frakten gratis.

Det är viktigt att notera att dessa priser är för frakt inom Sverige.

Frakt till utlandet:

Till andra länder tar vi ut faktiska fraktkostnaden med Postnord, vilket ligger från ca 150 kronor och uppåt. Fraktfritt till Norge och Danmark vid ett ordervärde över 1199 kronor.

Frakt till utlandet:

Vi på Amazing Chocoalte är mycket noga med att vår fantastiska choklad når våra kunder i bästa möjliga skick. Vi förstår att det kan vara oroande att beställa känsliga produkter som choklad online, men vi vill försäkra er om att vi kommer att göra allt vi kan för att säkerställa att varje försändelse packas så väl som möjligt för att minimera risken för transportskador.

Om det mot förmodan skulle ske att en produkt går sönder under transporten, så vill vi be er att inte öppna paketet utan att först kontrollera den – titta genom den genomskinliga cellofanplasten för att se om allt är oskadat. Om ni upptäcker några skador på produkterna, vänligen ta bilder på den skadade chokladasken i oöppnat skick och skicka bilderna till oss så snart som möjligt. På detta sätt kan vi arbeta med Postnord för att undersöka vad som har hänt och se till att ni får ersättning, vilket nästan alltid innebär att ni får en ersättningsprodukt skickad direkt när ni hör av er.

Vi vill att ni ska känna er trygga när ni beställer vår fantastiska choklad från oss, och det är därför som vi lägger så mycket omsorg och uppmärksamhet på att säkerställa att varje försändelse är väl förpackad och skyddad. Vi hoppas att ni kommer att njuta av vår choklad, och vi ser fram emot att höra från er om er beställning!

Copyright © 2023. All Right Reserved by The Amazing Chocolate Workshop
sv_SESwedish
Din varukorg
0