SUDDAR UT SKILLNADERNA MELLAN CHOKLAD OCH KONST

Välkommen till vår magiska värld av chokladunderverk.

Vi är ett brittiskt företag vars uppdrag är att överraska.

Gå in bakom kulisserna och låt oss berätta några saker om vår fantastiska chokladverkstad, men låt oss först presentera oss…

VILKA ÄR VI?

Möt Mo (den till höger) och Ed (den andra). Vi startade verksamheten i början av 2014 och sålde vår choklad på några små hantverksevenemang och marknader.

Sedan dess har vi utökat vårt sortiment och förstärkt vår monter och är regelbundet på resande fot och tar vår galna choklad över hela landet.

Vi älskar reaktionen vår choklad får när folk ser den för första gången. Det sporrar oss hela tiden att fortsätta lägga till nya fantastiska skapelser till vårt sortiment, så vi kan fortsätta överraska människor varje gång de ser oss.

Till att börja med var hela den här chokladgrejen en hobby för oss båda eftersom vi var och en hade andra jobb. När vi bestämde oss för att ta steget och satsa på det på heltid bestämde vi oss för tre huvudprinciper att driva verksamheten efter. Dom är:

MER ÄN BARA ETT VACKERT ANSIKTE

Utseende är inte allt du vet. Vår choklad ser inte bara fantastisk ut, vi är verkligen besatta av kvalité så vi använder verkligen förstklassiga ingredienser för att göra våra fantastiska skapelser.

Våra kakaobönor är noggrant framtagna och utvalda för sin naturligt krämiga, lyxiga smak, vilket gör våra chokladbitar verkligt speciella både att titta på och att smaka.

ÅTERUPPFINNA KONSTEN

Vårt uppdrag är att ta chokladens gränser till en helt ny nivå – skapa en värld av fascinerande, häpnadsväckande konstigheter som fyller människor med glädje.

Vi älskar att experimentera med nya tekniker och idéer; återuppfinna konsten och vetenskapen bakom chokladtillverkning i processen och göra mat som verkligen överraskar och ger njutning.

OBEROENDE

Att vara oberoende ger oss flexibiliteten att komma på fantastiska nya skapelser och friheten att hålla fast vid våra värderingar och aldrig kompromissa med kvaliteten på våra produkter.

BEDRIFTER & UTMÄRKELSER

Nämnde vi att vi vann en mängd nationella utmärkelser och blev inbjudna till St James’ palats av kungafamiljen? Bilden ovan är från palatset. Vi blev utsedda till Entrepreneur Of The Week och åkte ner till London för att visa produkterna på ett speciellt evenemang.

Här är några av de andra utmärkelserna vi fick:

Bästa återförsäljare – Nationell

Vi slog resten av landet och vann UK Mall Retail Award vid de nationella OPAL-utmärkelserna som drivs av British Consortium of Shopping Centers

Bästa förpackningen – Nationell

Vid Storbritanniens största förpackningsutmärkelse kammade vi hem pris för våra snygga, miljövänliga presentförpackningar.

Årets detaljhandelsföretag – finalist

Vi var stolta nominerade till Retail Business Of The Year Awards i vår hemstad Nottingham!

VAR MAN FINNER OSS

Hur kan du få tag på våra förtjusande skapelser? Så här gör du…

ONLINE

All galen choklad du kan tänka dig utan att lämna bekvämligheten i din fåtölj.

Vi packar noggrant vår choklad i innovativa nya förpackningar för att skydda den på väg till dig. Gå till den här sidan för att se alla våra produkter.

KÖPCENTRUM

Vi tar med vår choklad till köpcentra över hela Storbritannien under julen.

Vi kommer att lägga upp en sida där du kan hitta butiker när vi är ute så att du vet var vi befinner oss, eller kolla in vår Facebook-sida där vi listar alla våra evenemang.

MARKNADER

Julmarknader är där allt började för oss och vi älskar att komma tillbaka varje år med nya produkter som folk kan fylla sina julstrumpor med.

Kolla vår Facebook sida för listor över marknader och datum. Har du med dig en värmande glögg tackar vi inte nej till den.