Unik grossistchoklad

Häftiga chokladpresenter

Behöver du sticka ut från mängden?

Oavsett om du är en liten återförsäljare som vill lägga till några udda föremål till ditt sortiment, eller en stor multinationell, hjälper vi mer än gärna till med dina behov oavsett budget.

Vi är som ett litet varuhus med finurlig choklad, med underbart designade produkter som passar alla!

Välj dina egna kombinationer

Letar du efter något mycket specifikt?

Var kreativ och kombinera vilket föremål du vill för att skapa perfekta personliga, unika produkter som passar just din kundprofil.

Från skiftnycklar till korvar, handväskor till hästskor, vi har ett utbud av över 250 fantastiska chokladkreationer.

Lägg till prisbelönt choklad till ditt produktsortiment

Kontakta oss via formuläret nedan för priser och några hjälpsamma råd.

Vi kan skicka till var som helst i världen och kan arbeta med små eller stora beställningar.

Vi kan skicka över hela världen: direkt till dig eller med dropshipping direkt till dina kunder

Perfekt för onlinemarknadsplatser.

Spara tid, pengar och krångel och låt oss skicka dina beställningar åt dig. Vi erbjuder världsomspännande fraktalternativ, så oavsett var du eller dina kunder är kan vi skicka.

Vi har redan skräddarsydda ytterförpackningar för alla våra storlekar på presentförpackningar, och vi är vana vid att packa chokladen säkert och professionellt.

Vi kan packa produkterna tillsammans med annat reklammaterial som du vill inkludera och skicka dem helt spårbart till dina kunder.

Alla våra förpackningar är plastfria, miljövänliga, komposterbara, återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara.

Ingen vanlig choklad:

Den berömda Trinitario kakaobönan.

Det är detta som verkligen skiljer oss åt. Vi använder en ganska speciell kakaoböna som kallas ‘Trinitario’, från Venezuela; en extremt eftertraktad sort som används i mindre än 10 % av den globala chokladproduktionen på grund av den expertis som behövs för att odla dem.

De är världsberömda för sin fina smak och används endast av premiumproducenter. Googla på “Trinitario Cocoa Beans” och du kommer att se att det verkligen är ‘the real deal’.

Fina ingredienser = fin smak.

Våra kakaobönor är noggrant framtagna och utvalda för sin lyxiga, mjuka smak, vilket gör våra chokladbitar verkligt speciella både att titta på och att smaka.

Vår mörka choklad är naturligt sammetslen, mjuk och krämig och innehåller mindre socker än en hel del av den choklad du kan hitta i snabbköpet.

Hög kakaohalt. Ingen kompromiss.

Vi använder 64 % kakao i vår krämiga choklad, vilket ger den den perfekta balansen mellan sötma och rik njutning; den är mjuk och fyllig utan kvardröjande bitterhet.

Vår mjölkchoklad har en hög kakaohalt, 37% och vår vita innehåller minst 30% kakao. Resultatet återfinns i smaken, fin choklad som är söt utan
att vara sliskig.

Behöver du en snabb offert eller mer information?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig via e-post