Delivery Information

Covid-19 uppdatering :

Vi driver för närvarande vår webbutik och skickar beställningar som vanligt.
Maila oss gärna på om du behöver hjälp.

EU fraktuppdatering :

Vi har varit tvungna att tillfälligt avbryta mottagandet av beställningar till adresser i EU på grund av Brexit-övergången. Tjänster till Nordirland påverkas också av denna fråga på grund av nya gränsregler.

Vi kommer snart att återuppta att ta emot internationella beställningar och kommer att uppdatera denna sida och vår Facebooksida med information så snart vi har den.

Tack för ditt tålamod.

Vi levererar var som helst i Storbritannien med hjälp av helt spårad kurirleveranstjänst.

Snabbaste service: Hermes:

Välj UKMail på kassasidan och din beställning kommer att levereras inom 2 arbetsdagar efter att den har lagts. (Till exempel kommer beställningar som görs före midnatt på en måndag att förberedas på tisdagen och levereras på onsdagen.)

En länk för att spåra förloppet för din leverans kommer att skickas till dig via e-post. Kuriren kommer också att skicka ett textmeddelande med en 1-timmes tidslucka för att meddela dig när leveransen kommer och ge alternativ för att ändra leveransdatum om du så önskar.

Du behöver inte vara hemma för leveransen. Budet lämnar paketet på ett säkert ställe eller lämnar ett kort.

Expressleverans kostar £4,50 (exklusive skotska höglandet, kanalöarna och Nordirland)

Ekonomiservice: Jodel:

Välj Standardleverans på kassasidan så kommer din beställning att levereras inom 5 arbetsdagar efter att den har lagts.

En länk för att spåra förloppet för din leverans kommer att skickas till dig via e-post.

I Du behöver inte vara hemma för leveransen. Budet lämnar paketet på ett säkert ställe eller lämnar ett kort. er kommer att lägga upp ett kort för att meddela dig att de försökte leverera och förklara hur du får din leverans.

Standardleverans kostar £3,50 (exklusive Scottish Highlands, Channel Islands & Northern Ireland)

Skotska höglandet, Kanalöarna och Nordirland:

Både Hermes och Jodel alternativ är tillgängliga för dessa områden. Fraktkostnader & ledtider beror på postnummer. Vänligen ange din leveransadress på kassasidan för att se prisalternativen för ditt område.

Internationell frakt:

Maila oss gärna din beställning till för en fraktoffert. Fraktpriser beror på beställningens land och storlek, så inkludera hela beställningen du är intresserad av att göra så att vi kan få ett så exakt fraktpris som möjligt.

Vår miljövänliga förpackning:

Dina presenter kommer perfekt packade med prisbelönta återvinningsbara presentförpackningar med en återvinningsbar livsmedelsgodkänd pappersfyllning och biologiskt nedbrytbart filmfönster.

Allt säkert inslaget i biologiskt nedbrytbar stoppning och en helt återvinningsbar yttre låda förseglad med papperstejp.

sv_SESwedish
Din varukorg
0